Technologie...

... drijft innovatie van producten voorwaarts, ze verandert en vernietigt relaties en markten en maakt huidige bedrijfsprocessen overbodig. Technologie is voor steeds meer organisaties cruciaal. Het tempo van ontwikkeling en de omvang van de gevolgen van technologie nemen steeds sneller toe. Een goede organisatorische inbedding is cruciaal voor succes. Als u denkt dat het reeds disruptieve Internet uw organisatie heeft beïnvloed, dan is dat vermoedelijk nog niks vergeleken met de gevolgen van bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, nanotechnologie, block chain of neurotechnologie.

Technologie brengt zowel kansen als bedreigingen. Het beïnvloedt uw strategische initiatieven, uw innovatie en de lange termijn levensvatbaarheid van uw organisatie. Hoe kunnen we met een vleugje ondernemerschap de kansen benutten? Hoe moeten we onze organisatie en bedrijfsmodel vormgeven? Hoe kunnen we de verandering managen?

Allemaal relevante vragen om uw organisatie door het onbekende te gidsen. Onze dienstverlening gidst en ondersteunt organisaties met kennis, organisatie-advies en ondernemerschap. Als u uw situatie vrijblijvend verder wilt bespreken, dan staan we graag open voor contact!

De geweldige grommende motor van verandering: technologie
Alvin Toffler (Amerikaanse publicist en futuroloog, 1928 - 2016)
Andere Bridges2Beyond thema's: